Avantatges de delegar les tasques informàtiques a empreses especialitzades

0 Comments 12:28 pm

Cada vegada és més gran el volum d’informació que manegen les empreses relacionada amb els seus processos interns, les tendències i comportament del segment del mercat en el qual desenvolupen la seva activitat, el comportament dels seus clients i prospectes sobre com arribar-hi de forma efectiva; per la qual cosa un major nombre d’empreses externalitzen les seves funcions informàtiques o tecnològiques.

Això els permet dedicar la major part de la seva activitat i del seu talent humà a les activitats pròpies del negoci, així tots els departaments o àrees de l’empresa estaran dedicats a tasques lligades a la producció de béns o serveis de la marca a activitats de màrqueting per aconseguir posicionar-se amb èxit en el mercat, el que sens dubte és un gran avantatge.

La tendència a delegar funcions específiques relacionades amb la informàtica a empreses especialitzades o Outsourcing s’ha tornat una realitat que creix cada dia, s’estima que més del 25% de les petites empreses i prop del 35% de les mitjanes a Espanya contracten els serveis d’aquest tipus d’empreses, sent els serveis relacionats amb màrqueting digital, serveis logístics i de núvol els més emprats.

La delegació de tasques tecnològiques i informàtiques a empreses especialitzades permet a les empreses comptar amb un suport professional capacitat en àrees específiques, que resultaria pràcticament impossible contractar com a personal de planta d’una petita o mitjana empresa, el que significa un avantatge en el món tecnològic actual.

Disminució de costos

En contractar una empresa especialitzada per assumir tasques informàtiques de l’empresa es pot obtenir una disminució en els costos relacionats amb aquesta àrea, entre altres coses perquè fa que no sigui necessari contractar personal especialitzat per realitzar treballs i assumir funcions no específiques de l’empresa.

En ser assumides les tasques per especialistes, aquestes es poden realitzar en un menor temps, a més no es fa necessari adquirir equips i eines costoses que són propietat de l’empresa que ofereix el servei.

Major seguretat

Es pot comptar amb els serveis d’empreses especialitzades que compten amb polítiques de seguretat de dades i informació, a més amb comptes amb equips i instal·lacions adequades per al seu resguard, el que garanteix la seguretat d’informació clau o de gran importància per al desenvolupament de l’empresa i el seu negoci.

Aquest és un element de gran valor per a les petites i mitjanes empreses que per un cost raonable compten amb aquest servei, que no podrien assumir com a tasques pròpies de l’empresa pels seus elevats costos i nivell d’especialització del personal requerit.

Facilitat per fer tasques complexes

L’Outsourcing en informàtica facilita la realització de tasques complexes a empreses petites i mitjanes, que no disposen dels recursos humans i financers per a realitzar-les, ja que aquestes moltes vegades requereixen d’una gran inversió en equips i especialistes.

Així les empreses poden disposar del temps que necessiten d’aquests recursos, humans i tecnològics, i només han de cancel·lar una suma acordada pels seus serveis, els quals en la majoria dels casos inclouen la capacitació dels treballadors de l’empresa pel que fa a aquestes tasques.

Necessites externalitzar les tasques informàtiques de la teva empresa? Contacta amb Oter Informàtica per informar-te sense compromís: Tel: 93 842 47 55 o Email: oter@oterinformatica.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Post