Com assegurar major rendiment dels portàtils a les pimes

0 Comments 6:22 pm

ls canvis tecnològics han incidit de manera determinant en la forma de treballar, ara el més important de les jornades laborals són els resultats, és per això que l’ambient de treball s’ha traslladat el més proper possible als professionals, els quals gairebé sempre treballen des les seves llars.

En aquest moment els professionals de dret, l’enginyeria, les comunicacions i altres; que són emprenedors independents només necessiten un equip portàtil amb connexió a Internet com a oficina, per a realitzar gran part dels seus diferents funcions lligades al seu camp laboral.

Indubtablement, que és molt més còmode i ràpid que en les grans empreses també es compte amb l’ús de portàtils ja que això els permet una resposta més ràpida i eficient de part dels seus empleats.

És una realitat que obliga que en les seves petites i mitjanes empreses o pime comptin amb un protocol de manteniment dels seus portàtils o tinguin assessoria d’experts en tecnologia que els assegurin un manteniment preventiu per garantir la continuïtat de les seves operacions dels seus serveis per als seus clients.

Consell d’experts

Per assegurar un manteniment que procuri la conservació dels equips portàtils per tenir un rendiment òptim en les empreses, els experts recomanen en primer lloc mantenir els equips portàtils molt ben protegits de les amenaces d’agents externs.

Comptar amb anti espia

L’accés a diferents xarxes i connexions augmenta la vulnerabilitat als riscos de la seva seguretat, per la qual cosa és imprescindible instal·lar un antivirus de qualitat i un tallafocs i programari que funcioni amb anti espia, per evitar el monitoratge d’estranys a les activitats de l’empresa mentre s’estigui connectat en xarxa.

Còpies en el núvol amb copia de seguretat

Els portàtils ofereixen més confort però menys potència i memòria RAM, de manera que els especialistes recomanen revisar la seva potència per assegurar la velocitat a la feina i inclusivament, comptar amb un dispositiu o disc dur extern per assegurar el màxim rendiment de l’equip.

Altres veuen com a millor opció fer còpies en el núvol, assegurant-se que la data estarà en un centre segur, ja que és més econòmic i fiable. Segurament, tenir una còpia en el núvol i un suport en dispositiu extern sigui la millor manera de protegir la informació empresarial.

Un altre element sensible de les portàtils és la seva bateria la qual cal revisar-la periòdicament i donar-li un ús adequat per assegurar que recarregui amb normalitat.

La pantalla no ha de tenir qualitat òptima per assegurar un treball excel·lent, de manera que els experts aconsellen evitar una intensitat excessiva en contrast i brillantor per no consumir més energia innecessàriament.

També, alguns problemes a la pantalla solen resoldre només amb reiniciar l’equip, de manera que quan es presenten algunes falles inusuals del maquinari, no tot el temps cal acudir als serveis tècnics especialitzats, sinó provar reiniciant el portàtil per sortir de dubtes.

Aquests simples consells permetran que la principal eina de les empreses que funcionen avui dia majoritàriament en el món sencer, comptin amb els seus equips tecnològics en bones condicions de funcionament l’engròs temps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Post