Eines de treball per gestionar els recursos humans d’una Pime

0 Comments 6:38 pm

Des de fa alguns anys moltes empreses i organitzacions grans i petites, han buscat la manera de reduir costos a través de la gestió i l’administració dels seus recursos humans augmentant l’eficiència i la producció gràcies a la incorporació eines de treball d’última generació especialment dissenyades per realitzar aquesta tasca.

Aquestes eines digitals o programari li han donat la possibilitat al departament de recursos humans de diverses companyies idear estratègies més pràctiques i favorables, però és fàcil notar que gran part de les petites i mitjanes empreses no compten amb un departament de recursos humans, però, ¿què passa amb aquestes empreses ?

Cal destacar que l’aparició del núvol s’ha desenvolupat una àmplia varietat d’eines i aplicacions de treball que són de gran ajuda per a qualsevol empresa ja sigui que es tracti d’una gran transnacional o una empresa petita la qual no compti amb el mateix capital i tingui possibilitats més reduïdes.

Aquestes eines són de gran ajuda per a les petites i mitjanes empreses o simplement pimes, ja que poden ser emprades per dur a terme tasques que consumeixen molt de temps perquè puguin centrar tota la seva energia i atenció en activitats més productives, aquestes eines també poden ser usades per tenir millor informació del personal.

Aplicacions per a la gestió de recursos humans de pimes

Tot i que els processos lligats a l’administració i la paperassa són de gran importància en qualsevol negoci o empresa, no obstant aquests consumeixen molt de temps i no tenen res a veure que la producció de l’empresa, afortunadament aquestes eines faciliten en gran mesura la creació de document i l’accés a la plantilla de procediments de recursos humans.

Però això no és tot ja que aquestes plataformes també permeten a l’empresa actualitzar totes les dades personals dels seus empleats d’una forma molt senzilla i al mateix temps eficaç, el que permet notificar a l’empresa el canvi d’estat civil o l’actualització de dades bancaris de forma gairebé immediata llevant-li un pes de sobre al departament de recursos humans.

Aquestes aplicacions no solament faciliten la feina dels treballadors del departament de recursos humans, sinó que també ajuda a obtenir millors resultats ja que ajuda a reduir notablement el temps invertit en tasques administratives, per dedicar-se al procés de producció el que ajuda al mateix temps a obtenir majors ingressos a l’empresa.

Selecció de personal

Una de les tasques més importants però al mateix temps costosa i complicada per a qualsevol empresa és la selecció de nou personal, ja que aquest procés ha de realitzar-se de la forma més acurada possible, és per aquest motiu que la contractació pot ser un veritable desafiament per a moltes empreses en l’actualitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Post