Eines recomanades de mailing per a Pimes

0 Comments 6:07 pm

Les estratègies comercials actuals de les Pimes necessiten d’eines d’email màrqueting efectives, pel fet que per mantenir una comunicació fluida amb clients i prospectes és necessari comptar amb continguts personalitzats que s’enfoquin en els seus interessos, necessitats i aspiraciones.

El correu electrònic lluny d’estar en desús, ha cobrat noves dimensions amb la incorporació de les xarxes socials al món del màrqueting digital, consolidant-se com una via de comunicació privilegiada amb clients i prospectes, un mecanisme de fidelització i d’augment de nivells de vendes; per la qual cosa cal que les Pimes utilitzin les millors eines de generació campanyes de mailing altament efectives.

Seguidament mostrem dues de les eines més eficaces per a realitzar campanyes de mailing que permetin rendibilitzar el negoci, augmentant el nombre de prospectes i clients, així com avançar en els processos de fidelització a través de promocions o ofertes.

Mailchimp

És una eina d’email màrqueting molt versàtil que pot portar grans beneficis a les pimes, ja que a més de ser un servei molt efectiu d’enviament i seguiment de mails, porta integrat un excel·lent editor d’imatges, així com la funció de Autoresponder missatges; incorpora també la funció d’optimització per smartphones i tablets.

Aquestes característiques unides a la possibilitat d’incloure el perfil de cada subscriptor, segmentar llistes de correu, obtenir informes d’activitat dels subscriptors, permeten desenvolupar campanyes de email màrqueting realment eficaços, els resultats poden ser avaluats a través d’informes que subministra aquesta eina; ja que es pot integrar perfectament amb Google Analytics.

Mailchimp ofereix de manera gratuïta el pla Emprenedor que permet el maneig d’un màxim de 2.000 subscriptors i un enviament màxim de 12.000 missatges de correu al mes. Si la Pime necessita d’un major volum de maneig de subscriptors o d’enviaments pot accedir a altres plans que ofereix l’eina, els quals són de pagament.

Acumbamail

Una eina per a enviaments massius de correu electrònic i campanyes de email màrqueting que compta amb una interfície molt completa en espanyol, a més amb la novetat que els seus servidors es troben instal·lats en España.

Esta plataforma compta amb la possibilitat d’accedir a un pla gratuït que permet mantenir fins a 2.000 subscriptors i enviar un màxim de 2.000 correus al mes, ofereix també la possibilitat de plans de pagament que brinden major capacitat de subscriptors i enviaments de correus electrònics.

Incorpora una sèrie d’eines molt útils que permeten un maneig eficaç de les campanyes d’email màrqueting, com inclusió de perfils de subscriptors, segmentació de llistes de correu i informes d’activitat de subscriptors; a més permet obtenir mètriques molt interesants.

Una dels avantatges d’aquesta eina és que no es necessita conèixer l’idioma anglès per al maneig efectiu de la plataforma, ja que la mateixa està totalment desenvolupada en espanyol; a més pot integrar-se amb Google Analytics, el que permet accedir a mètriques molt importants que ofereix Google, val aclarir que moltes d’aquesta mètriques vénen en anglès, ja que depenen directament de Google Analytics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Post