Factura electrònica

Factura electrònica

Factura electrònica

Cada vegada hi ha més empreses que estan deixant enrere la facturació en paper i s’apunten a utilitzar les últimes tecnologies per facturar en l’empresa. En aquest camp les PIMES estan una mica endarrerides però es recomana actualitzar sigui quina sigui la grandària de l’empresa.

La factura electrònica té múltiples avantatges sobre les factures en paper tradicionals. La principal és l’automatització de les dades. D’aquesta manera, es redueix considerablement el temps dedicat a facturar i també evita errors. D’altra banda, també es col·labora amb el medi ambient i es fa un estalvi econòmic reduïnt la despesa de paper.

Quan es digitalitzen les factures, es poden consultar des de qualsevol lloc amb el programari adequat i un dispositiu amb accés a Internet. També es poden enviar, rèbre i modificar de manera molt més còmoda.
Vols començar a fer les factures digitalment?

Consulta’ns sobre programaris, administració o qualsevol altre dubte.

També ens pots trucar directament al: 93 842 47 55
O bé escriure’ns a: oter@oterinformatica.com
i valorarem el teu cas sense compromís.

Cada vez son más las empresas que están dejando atrás la facturación en papel y se apuntan a usar las últimas tecnologías para facturar en la empresa. En este campo las PYMES están algo atrasadas pero se recomienda actualizar sea cual sea el tamaño de la empresa.

La factura electrónica tiene múltiples ventajas sobre las facturas en papel tradicionales. La principal es la automatización de los datos. De esta manera, se reduce considerablemente el tiempo dedicado a facturar y también evita errores. Por otro lado, también se colabora con el medio ambiente usando menos papel y por lo tanto también supone un ahorro económico por el gasto reducido de hojas.

Cuando se digitalizan las facturas, se pueden consultar desde cualquier lado con el programa adecuado y un dispositivo con acceso a Internet. También se pueden enviar, recibir y modificar de manera mucho más cómoda.

¿Quieres empezar a hacer las facturas digitalmente?

Consultanos sobre programario, administración o cualquier otra duda.

También nos puedes llamar directamente al: 93 842 47 55
O bien escribirnos a: oter@oterinformatica.com
y valoraremos tu caso sin ningún compromiso.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Post