Noves tecnologies per PIMES

0 Comments 10:14 am

Avui dia és pràcticament imprescindible utilitzar les noves tecnologies en una PIME, i per això és fonamental estar assabentat de les novetats, actualitzacions, nou software o hardware disponible… Per això és important tenir la figura d’un director de tecnologia a qualsevol PIME.

Independentment de la grandària de l’empresa, és bàsic tenir un equip d’informàticsque responguin ràpid davant les avaries i les peticions o necessitats informàtiques. La millor opció per aquests casos és recórrer a una empresa externa de serveis informàtics empresarials.

Deixa que un equip d’informàtics professionals facin l’ I+D informàtic a la teva empresa, per a anar actualitzant els teus sistemes, i millorar així la productivitat i el rendiment general de l’empresa i els teus treballadors.

A Oter Informàtica anem un pas més enllà: oferim tarifes planes de manteniment i serveis informàtics, que convinat amb les tecnologies d’informàtica al núvol, donen a les empreses una TRANQUIL·LITAT TOTAL pel què fa als sitemes informàtics i les telecomunicacions: saps que tens un equip a darrere que respon, i alhora tens totalment controlat la despesa en informàtica i telecomunicacions.

T’imagines que sempre funcionéssin els sitemes informàtics i que sapiguéssis quant et costaria el manteniment, sense sorpreses?

Invertir en tecnologia és necessari, ja que facilita el treball i ofereix una major productivitat i accessibilitat. Fer servir la tecnología al nostre abast és un extra per qualsevol empresa: suposa un gran estalvi de temps i diners!

Hoy en día es prácticamente imprescindible utilizar las nuevas tecnologías en una PYME, y por eso es fundamental estar al día de todas las novedades, actualizaciones, nuevo software o hardware disponible…

Por estas razones es importante la figura de un director de tecnología en cualquier PYME.

Independientemente del tamaño de la empresa, es básico tener un equipo de informáticos que respondan rápido frente las averías y las peticiones o necesidades informáticas. La mejor opción en estos casos es acudir a una empresa externa de servicios informáticos empresariales.

Deja que un equipo de informáticos profesionales hagan el I+D informático en tu empresa para ir actualizando tus sistemas, y mejorar así la productividad y el rendimiento general de la empresa y tus trabajadores.

En Oter Informática, vamos un paso más allá: Ofrecemos tarifa plana de mantenimiento y servicios informáticos, que combinado con las tecnologías de informática en la nube, dan a las empresas una tranquilidad total en los sistemas informáticos y las telecomunicaciones: saben que tienen un equipo detrás que siempre responde, y a la vez tienes totalmente controlado el gasto en informática y telecomunicaciones.

¿Te imaginas que siempre funcionaran los sitemas informáticos y que supiéras cuánto te costará el mantenimiento, sin sorpresas?

Invertir en tecnología es necesario ya que facilita el trabajo y ofrece una mayor productividad y accesibilidad. Utilizar la tecnología a nuestro alcance es un plus para cualquier empresa: ¡supone un gran ahorro en tiempo y dinero!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Post