Opinión Office 2016

Office 2016

Opinión Office 2016

El gegant tecnològic Microsoft, segueix amb la seva renovació. Ara li arriba el torn a l’Office 2016, la nova versió de la popular “suite” d’ofimàtica.
Amb aquest article intentarem donar 4 informacions bàsiques per entendre què han fet i quins canvis o millores han introduït amb aquesta nova versió de l’Office, que no son pas poques.

L’aposta pels canvis a nivell gràfic salten a la vista. Han realitzat un disseny acurat i seguint la línia gràfica que van obrir amb el Windows 10, de colors plans i reconeixibles. Dónen a la interfície, i potencíen en cada programa el color que sempre se li ha otorgat: Blau pel Word, taronja pel Powerpoint, verd per l’Excel…

A banda de l’entorn visual del nou Office 2016, un dels canvis més importants és l’aposta per la interconexió i la possibilitat de col·laborar en temps real amb altres persones, treballant sobre el mateix document. Una funció que sens dubte, els usuaris de GoogleDocs trobaven molt a faltar de la “suite” de Microsoft.

S’ha substituït el sistema d’ajuda del “Clip”, per l’aplicació “Tell Me”: un buscador inteligent que apren de tú i de l’ús que li dones als programes d’Office 2016, i que et fa suggeriments o dóna pistes per ajudar-te o facilitar-te la feina mitjançant el buscador. Se suposa que com més ús fas dels programes, més útil i directa serà l’informació que et donarà l’aplicació.

Excel, que per molts usuàris és l’eina més útil de l’Office, s’ha renovat bastant pel què fa a la versió anterior. En primer lloc, notarem que la velocitat del programa ha millorat molt. També s’ha facilitat molt el funcionament i l’accés per a insertar diagrames de caixa, histogrames o diagrames de Pareto: només hi necessitaràs un parell de clics, començant per la pestanya “insertar”.

Hi ha moltes més novetats que podríem cmoentar, com “Skype for Business”, les eines “Power Bi”, o la integració copmleta i natural del programari amb OneDrive, per exemple. Però en definitiva, es pot dir que Microsoft ha fet una aposta per intentar fer un pas endavant tant a nivell d’imatge, com actualitzant i modernitzant les seves aplicacions.

Queda per veure si els canvis generen realment un augment de la productivitat de l’usuari, o al final es limiten més a l’entorn visual que al funcional.

Office2016 és compatible desde la versió S.O. de Windows 7, i la versió en un Mac ha de ser MacOS X 10.10 o posterior.

Si tens qualsevol dubte sobre el nou programari, o com adquirir-lo, no dubtis en contactar amb nosaltres: t’informarem de tot gratuïtament.

Pots trucar-nos directament al: 93 842 47 55

O bé omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible:

El gigante tecnológico de Microsoft, sigue con su renovación. Ahora le llega el turno al Office 2016, la nueva versión de la popular “suite” de ofimática.

En este artículo daremos 4 informaciones básicas para entender qué han hecho y qué cambios o mejoras han introducido con esta nueva versión de Office, que no son pocas.

La apuesta por los cambios a nivel gráfico salta a la vista. Han realizado un diseño acurado y siguiendo la línea gráfica que abrieron con el Windows 10, colores planos y reconocibles. Dan a la interfaz y potencian en cada programa el color que siempre le han otorgado: Azul para Word, naranja para Powerpoint, verde para Excel, …

A parte del entorno visual del nuevo Office2016, uno de los cambios más importantes es la apuesta por la interconexión y la posibilidad de colaborar en tiempo real con otras personas, trabajando sobre el mismo documento. Una función que sin duda, los usuarios de GoogleDocs echaban de menos en la “suite” de Microsoft.

Se sustituye el sistema de ayuda “Clip” por la aplicación “Tell Me”: un buscador inteligente que aprende de tí y del uso que le das a los programas de Office 2016, y te da sugerencias o pistas para ayudarte o facilitarte el trabajo por medio del buscador. Se supone que cuanto más uso le des a los programas, más útil y directa será la información que te dará.

Excel, que para muchos usuarios es la herramienta más útil de Office, se ha renovado bastante con respecto a la versión anterior. En primer lugar, notaremos que la velocidad de la herramienta ha mejorado mucho. También se ha facilitado mucho el funcionamiento y acceso para insertar diagramas de caja, histogramas o diagramas de Pareto: sólo vas a necesitar un par de clics, empezando por la pestaña “insertar”.

Hay muchas más novedades que podríamos comentar, como “Skype for Business”, las herramientas “Power Bi” o la integración completa y natural con OneDrive, por ejemplo. Pero en definitiva, podríamos decir que Microsoft ha hecho una apuesta para intentar dar un paso adelante tanto a nivel de imagen, como actualizando y modernizando sus aplicaciones.

Queda por ver si los cambios generan realmente un aumento de la productividad del usuario, o al final se limitan más al entorno visual que al funcional.

Office 2016 es compatible desde la versión S.O. de Windows 7, y la versión de Mac debe ser MacOS X 10.10 o posterior.

Si tienes cualquier duda sobre el nuevo programario o cómo adquirirlo, no dudes en contactar con nosotros: te informaremos de todo gratuitamente.

Puedes llamarnos directamente al: 93 842 47 55

O bién rellena el formulario y nos pondremos en contacto contigo lo más pronto posible:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Post