Ordinadors portàtils, les eines preferides de les pimes


Des de sempre la tecnologia ha jugat un paper preponderant en el desenvolupament de les empreses, permetent millorar els seus processos per aconseguir augmentar el nivell d’eficiència de la producció, de manera que tota empresa necessita realitzar inversions de forma periòdica per mantenir-se actualitzada pel que fa a tecnologia es refereix, considerant que els períodes de vida útil dels equips s’han vingut escurçant mica en mica.

Les empreses, especialment les pimes, necessiten dotar al seu personal d’eines tecnològiques actuals que els permetin realitzar les seves tasques de forma més còmoda i efectiva, el que permet millorar la productivitat, això ha marcat una tendència mundial que ha permès als ordinadors portàtils cobrar una major rellevància en l’àmbit laboral.

Els ordinadors portàtils han conquerit les oficines modernes, desplaçant als ordinadors de taula, ja que entre les seves múltiples avantatges ofereixen un nivell de mobilitat molt alt, cosa que els permet adaptar-se fàcilment a les necessitats de qualsevol Pime, a més els portàtils actuals poden igualar a potència i rendiment als ordinadors de sobretaula de gamma mig i fins i tot de gamma alta.

Treball a distància, la clau de l’èxit

Una de les tendències més actuals en el món empresarial és el treball a distància, estudis realitzats indiquen que prop d’un 80% dels treballadors realitzen tasques per a les seves empreses fora de l’horari de treball, això fa que el portàtil sigui una opció ideal perquè els empleats compten amb una eina que puguin dur amb facilitat a casa.

Aquesta tendència ha fet que els fabricants es preocupin per llançar al mercat equips que puguin complir amb les característiques més demandades pels usuaris per poder desenvolupar les seves tasques a l’oficina o altres llocs, aquestes són; autonomia, potència i portabilitat (pes i mida) .Per que en mercat actual es pot aconseguir ordinadors portàtils capaços de cobrir aquestes exigències i ofereixen una excel·lent relació cost – benefici.

Avantatges que ofereixen els portàtils a les Pimes

Entre els avantatges que ofereixen els ordinadors portàtils a les empreses, incloses les Pimes, tenim:

  • Menor consum d’energia que un ordinador de sobretaula, el que les fa més més amigables amb el medi ambient.
  • En disposar d’una bateria, que en l’actualitat pot brindar un autonomia que supera les 6 hores, són menys susceptibles a qualsevol falla a la xarxa elèctrica.
  • Facilitat de connexió a Internet, gràcies a que compten amb targeta Wi-Fi integrada, compten a més amb un port per al cablejat de xarxa.
  • Permeten realitzar treballs dins i fora de l’oficina, tenen una alta versatilitat i autonomia.
  • Permeten un estalvi notable d’espai i no necessiten de cables o connexions externes, a més es poden utilitzar en qualsevol lloc de l’oficina i sempre estaran connectades a la xarxa interna i a internet.
  • Ofereixen la possibilitat que les Pimes puguin incloure el teletreball en les seves modalitats de treball.
  • Multifuncionalitat, les portàtils es poden emprar en reunions, presentacions xerrades, tallers i qualsevol tipus d’esdeveniments; a més els empleats poden portar amb si als seus viatges de treball.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Post