Perquè invertir en la gestió d’una PIME?

0 Comments 12:42 pm

Al món de la informática és molt important saber exactament què és el que necessites per a treballar millor. Comprar equips molt cars sense necessitat només comportarà una clara perdua de diners. Per altra banda, si intentem estalviar massa, el que passarà és que l’ordinador serà insuficient per a la nostra feina, i haurà set una compra inútil.

Els recursos d’una PIME són limitats, i per això és molt important saber com i què es necessita comprar o no en cada moment. Fer servir software o hardware obsolet pot ser contraproduent per a l’empresa i la seva productivitat. La vida útil d’un equip sol ser força més curta del que sembla, i exprimir-lo al màxim és perjudicial ja que pot provocar pèrdues de dades i temps de treball.

Estar al dia amb la tecnologia permet treballar d’una manera més àgil i senzilla, cosa que facilita el treball i per conseqüència augmenta la productivitat. També ens proporciona serguretat a l’hora d’enmagatzemar dades nostres o dels nostres clients.

Si ho vol,  a Oter Informatica podem fer-li una auditoria totalment gratuïta per a evaluar els seus sistemes informàtics i de telecomunicacions, per a optimitzar-ne tant el funcionament com el cost i la productivitat de l’empresa.

Contacta’ns sense compromís!

Truca’ns al
T. 93 842 47 55

O bé escriu-nos i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible

En la informática es muy importante saber exactamente qué es lo que necesitas para trabajar mejor. Comprar equipos muy caros sin necesidad sólo comporta una clara pérdida de dinero. Por otro lado, si intentamos ahorrar demasiado lo que sucederá es que el ordenador será insuficiente para nuestro trabajo y habrá sido una compra inútil.

Los recursos de una PYME son limitados, y por esto es muy importante saber cómo y qué se necesita comprar o no en cada momento. Utilizar software o hardware obsoleto puede ser contraproducente para la empresa y su productividad. La vida útil de un equipo suele ser bastante más corta de lo que aparenta y llevarlo al límite es perjudicial ya que se pueden perder datos y tiempo de trabajo.

Estar al día con la tecnología permite trabajar de una manera más ágil y sencilla, cosa que facilita el trabajo y por consecuencia aumenta la productividad. También nos proporciona seguridad a la hora de almacenar datos nuestros o de nuestros clientes.

Si quiere,  en Oter Informatica podemos hacerle una auditoría totalmente gratuita para evaluar sus sistemas informáticos y de telecomunicaciones, para optimizar tanto el funcionamiento como los costes y la productividad de su empresa.

¡Contáctenos sin compromiso!

Llámenos al
T. 93 842 47 55

O bien escríbenos y nos pondremos en contacto en la mayor brevedad posible

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Post