Reduïr costos del Manteniment Informàtic


Totes les PIMES utilitzen diàriament eines informàtiques. Desde ordinadors de sobretaula, portàtils i mòbils fins a servidors, SAIs i moltes altres eines que utilitzen per a la realització de les feines pertinents. Totes aquestes tecnologíes necessitenun manteniment i tècnics qualificats que puguin reparar-les en cas d’averia. Això pot suposar una despesa molt alta si es contracten informàtics exclusius per a l’empresa, i amb el temps no surt rentable si ho comparem amb altres opcions.

Contractant un bon servei extern de manteniment informàtic, pots arribar a estalviar una gran quantitat de diners al mes, i fer el manteniment del servei tant de manera física com de manera remota. A Oter Informàtica, en cas de ser necessaria l’assistència en persona, es realitza sense cap problema, però sabem que prioritzar l’assistència remota és sinònim de reduïr costos i temps, ja que eliminem el desplaçament de l’equació.

A Oter Informàtica ens adaptem a les necessitats i realitats del client, i proporcionem un servei de manteniment informàtic per a empreses, per a garantitzar el bon funcionament de les instal·lacions informàtiques dels nostres clients.

Calcula el pressupost online per al manteniment informàtic d’empresa:

També ens pots trucar directament al: 93 842 47 55
O bé escriure’ns a: oter@oterinformatica.com
i valorarem el teu cas sense compromís.

Todas las PYMES utilizan herramientas informáticas en su día a día. Desde ordenadores de torre, portátiles y móviles hasta servidores, SAIs y muchos otros equipos que utilizan para trabajar. Todas estas tecnologías necesitan un mantenimiento y técnicos cualificados que puedan repararlas en el caso de que se averíen. Esto puede suponer un gasto muy alto si se contratan informáticos exclusivos para la empresa y con el tiempo no sale rentable si lo comparamos con otras opciones.

Contratando un buen servicio externo de mantenimiento informático puedes llegar a ahorrar una gran cantidad de dinero al mes y hacer el mantenimiento del servicio tanto de manera física como de manera remota. En Oter Informática, en caso de ser necesaria la asistencia en persona se realiza sin ningún problema, pero sabemos que priorizar la asistencia remota es reducir en costes y en tiempo, ya que eliminamos el desplazamiento de la equación.

En Oter Informática nos adaptamos a las necesidades y realidades de cada cliente y proporcionamos un servicio de mantenimiento informático para empresas para garantizar el pleno funcionamiento de las instalaciones informáticas de nuestros clientes.

Calcula tu presupuesto online para el mantenimiento informático de empresa:

También nos puedes llamar directamente al: 93 842 47 55
O bien escribirnos a: oter@oterinformatica.com
y valoraremos tu caso sin ningún compromiso.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Post