Sistemes de Seguretat IP

0 Comments 4:37 pm

Tots sabem que la seguretat és imprescindible a qualsevol empresa, per múltiples raons. Un d’ells és la protecció: ja sigui de persones, materials o dades, i uns altres també comuns són la prestació laboral dels treballadors i el monitoratge d’espais que tenen l’accés restringit com ara pàrquings, sales privades, magatzems…
El sistema més comú per captar imatges és el conegut CCTV (Circuit Tancat de Televisió), però la tecnologia IP ha arribat a les càmeres de seguretat i suposen una gran millora en molts aspectes.

Que és una càmera IP?

Una càmera IP és un dispositiu que enregistra vídeo i àudio digitalment i es connecta directament al router o qualsevol dispositiu d’administració de xarxa. Això permet que la qualitat de la imatge sigui molt millor i que es pugui administrar còmodament.

Algunes d’aquestes càmeres IP es poden alimentar amb POEs, la qual cosa permet alimentar la càmera a través del cable de xarxa i així simplificar el cablejat.
A més, el principal objectiu és que es poden veure les càmeres a través d’Internet sense cap dispositiu extra i tampoc requereix cap programari: Simplement un navegador des de l’ordinador, tablet o mòbil i ja pots accedir a veure el vídeo de la càmera, en un enllaç privat sempre protegit.

Si dubtes sobre Sistemes de Seguretat IP per empreses, o vols Instal·lar Càmeres IP a la teva empresa, no dubtis a contactar amb nosaltres:

Per telèfon: 93 842 47 55
Per email: oter@oterinformatica.com

o si ho prefereixes, omple el formulari i nosaltres et trucarem sense cap compromís!

Todos sabemos que la seguridad es imprescindible en cualquier empresa, por múltiples razones. Uno de ellos es la protección: ya sea de personas, materiales o datos, y otros también comunes son la prestación laboral de los trabajadores y la monitorización de espacios de acceso restringido como parkings, salas privadas, almacenes…

El sistema más común para captar imágenes es el conocido CCTV (Circuito Cerrado de Televisión), pero la tecnología IP ha llegado a las cámaras de seguridad y suponen una gran mejora en muchos aspectos.

¿Que es una cámara IP?

Una cámara IP es un dispositivo que capta video y audio digitalmente y se conecta directamente al router o cualquier dispositivo de administración de red. Eso permite que la calidad de la imagen sea mucho mejor y que se pueda administrar cómodamente.

Algunas de estas cámaras IP se pueden alimentar con POEs, lo que permite alimentar la cámara a través del cable de red y así simplificar el cableado.

Además, el principal objetivo es que se pueden ver las cámaras a través de Internet sin ningún dispositivo extra y tampoco requiere ningún software: Simplemente un navegador desde el ordenador, tablet o móvil y ya puedes acceder a ver el vídeo de la cámara, entrando en un enlace privado y protegido.

Si tienes dudas sobre Sistemas de Seguraidad IP para empresas, o quieres Instalar cámaras IP para tu empresa, no dudes en contactar con nosotros:

Por teléfono: 93 842 47 55
Per email: oter@oterinformatica.com

o si lo prefieres, rellena el formulario y nosotros te llamaremos ¡sin ningún compromiso!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Post