Treballar a distància i en remot

0 Comments 11:53 am

Feines que es poden realitzar en remot
Avui dia a informàtica ha aportat molts avantatges a l’hora de treballar. Facilitat en l’àmbit de la facturació y de la comunicació, per exemple, però el que s’està utilitzant cada cop més és el treball a distància i el treball en remot.
Les oficines són un espai de treball que té molt potencial, però el fet de poder treballar en remot, és a dir, des de casa o qualsevol altre lloc amb un portàtil conectat a Internet, proporciona al treballador una disponibilitat molt més àmplia, versàtil i còmoda a l’hora de fer consultes fora de la feina.
És una bona opció per als empresaris que han de treballar en grup sense haber de depèndre d’un espai físic concret on trobar-se.
També permet tenir treballadors contractats per tot el pais o per tot el món i així disposar del personal que més convingui a la teva empresa.

Els requisits per treballar en remot no són molts, però hi ha uns punts imprescindibles a tenir en compte:

  • Allotjar les dades a un servidor: Una manera fàcil de fer-ho és pujar-los al núvol de qualsevol empresa que ofereixi aquest servei, tot i que la manera més segura és tenir-neun de propi.
  • Videotrucades per a comunicar-se: Avui dia les videotrucades són un dia a dia per a les empreses que treballen en remot. Permeten comunicar-se amb facilitat i són més personals gràcies a les càmeres
  • Correu electrònic i carpetes compartides: Manipular arxius és molt important i compartir-los és imprescindible si es treballa a distància. En aquest cas s’utilitzen correus i carpetes a les quals hi poden accedir els altres usuaris.

Per a més informació sobre aquest servei, pots contactar amb nosaltres:

Per telèfon: 93 842 47 55
Per correu electrònic: oter@oterinformatica.com

Si ho prefereixes, omple el formulari i et trucarem sense cap compromís!

Tipos de trabajos que se pueden hacer en remoto
Hoy en día la informática ha aportado muchas ventajas a la hora de trabajar. Facilidades en el ámbito de la facturación y de la comunicación, pero lo que se está utilizando cada vez más son los puestos de trabajo a distancia y el trabajo en remoto.
Las oficinas son un modo de trabajo que todavía tiene potencial, pero el hecho de trabajar en remoto (es decir, desde casa o en cualquier sitio con un portátil conectado a Internet) le proporciona al trabajador una disponibilidad mucho más amplia y versátil y comodidad a la hora de hacer consultas fuera del sitio de trabajo.
Es una buena opción para los empresarios que tienen que trabajar en grupo sin tener que depender de un sitio físico dónde encontrarse.
También permite tener trabajadores contratados por todo el país o por todo el mundo y así disponer del personal que más convenga a tu empresa.

Los requisitos para trabajar en remoto no son muchos, pero hay unos puntos imprescindibles a seguir:

  • Alojar todos los datos en un servidor: Una manera fácil de hacerlo es subirlos a la nube de cualquier empresa que ofrezca este servicio, aunque la forma más segura es tener un servidor propio.
  • Videollamadas para comunicarse: Hoy en día las videollamadas son un día a día para las empresas que trabajan en remoto. Permiten comunicarse con facilidad y es más personal gracias a las cámaras.
  • Correo electrónico y carpetas compartidas: Manejar archivos es muy importante y compartirlos es imprescindible si se trabaja en remoto.
    Para ello se utilizan correos y carpetas a las cuales pueden acceder los otros usuarios.

Para más información sobre este servicio, puedes contactar con nosotros:

Por teléfono: 93 842 47 55
Por email: oter@oterinformatica.com

Si lo prefieres, rellena el formulario y te llamaremos ¡sin ningún compromiso!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *