Webs Responsive


Gràcies a la tecnologia de la qual disposem avui en dia, els nostres clients o futurs clients poden accedir a la nostra pàgina web des de diferents dispositius amb resolucions i formats de pantalla completament diferents.

Tot i això, la majoria de webs d’empresa encara no s’adapten a aquestes mides i formats diferents, i això provoca 2 coses:

1- Google penalitza les webs que no són responsives
2- Els usuaris que entren a una pàgina web que no funciona o no és còmode, ni hi tornen a entrar ni hi passen més d’1 o 2 segons.

Google pensa que la web s’ha d’adaptar a qualsevol tipus de pantalla, així que a les cerques prioritzarà sempre les pàgines Responsive. Això vol dir que si no està preparada per veure’s tant en mòbil, tablet i ordinador, serà més difícil que un nou client trobi la web a través d’una cerca, perquè quedarà molt enrere a les pàgines de búsqueda de Google.

Això és molt important ja que a majoria de gent no passa de la primera pàgina de Google quan realitza una cerca.

Que el teu lloc Web sigui responsive depèn a parts iguals del disseny i de com estigui programada o maquetada la pàgina.

No saps si la teva pàgina web és “mobile-friendly”?
Google ens proporciona una eina fàcil i gratuïta per a que ho comprovis:
https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/

Si el resultat no és positiu, i vols millorar la teva pàgina web per tal de poder aconseguir clients a través de la xarxa, posa’t en contacte amb nosaltres i et farem una proposta per a millorar-ho sense compromís.

Pots trucar-nos directament al: 93 842 47 55

O si ho prefereixes pots omplir el formulari i nosaltres ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible:

Gracias a la tecnología de la cual disponemos, hoy en da nuestros clientes o futuros clientes pueden acceder a nuestra página web desde diferentes dispositivos con resoluciones y formatos de pantalla completamente diferentes.

Pese a todo, la mayoría de webs de empresa aún no se adaptan a estos tamaños y formatos diferentes, y eso provoca 2 cosas:

1- Google penaliza las webs que no son responsivas.
2- Los usuarios que entran en una página web que no funciona o no es cómoda, ni vuelven a entrar ni pasan más de 1 o 2 segundos en la web.

Google piensa que las webs se tienen que adaptar a cualquier tipo de pantalla, así que en las búsquedas priorizará siempre las páginas Responsive. Ésto significa que si no está perparada para verse tanto en móvil, tablet y ordenador, será mucho más difícil que un nuevo cliente encuentre la web a través de una cerca en Google, porque quedará muy lejos de la primera página de Google.

Ésto es muy importanto, ya que la mayoría de gente no pasa de la primera página de google cuan do realiza una búsqueda.

Que tu sitio web sea responsive depende a partes iguales del diseño y de cómo esté programada o maquetada la página.

¿No sabes si tu página web es “mobile-friendly”?
Google nos proporciona una herramienta fácil y gratuita para comprobar-lo:
https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/

Si el resultado no es positivo, y quieres mejorar tu página web para poder conseguir clientes a través de la red, ponte en contacto con nosotros y te haremos una propuesta para mejorarlo sin compromiso.

Puedes llamarnos directamente al: 93 842 47 55

O si lo prefieres puedes rellenar el formulario y nosotros nos pondremos en contacto contigo lo antes posible.

Etiquetes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Post