Windows 10

0 Comments 9:57 am

Windows 10 és l’última versió d’aquest sistema operatiu que es va publicar el passat 29 de Juliol, fa tot just un mes.

En un principi, qualsevol actualització de programari es fa per tal de millorar el producte. Però, val la pena actualitzar el teu sistema Operatiu i passar de Windows 7  o Windows 8.1 a Windows 10? La primera por habitual és que en ser tant recent encara pot tenir algun error i en el cas d’una empresa qualsevol error podria suposar una pèrdua de productivitat i producció. A la vegada, la facilitat o no de l’adaptació al nou sistema operatiu pot ser un dels punts que més es valorin.

Però ni de lluny és tot negatiu. D’entrada, el pas de Windows 7 a Windows 10, és molt menys traumàtic que el SO previ de Windows 8. La interfície i usabilitat és molt més similar a l’habitual, deixant enrere l’experiment trencador del Windos 8.

El nou Windows 10 està més optimitzat i permet aprofitar molt millor els recursos físics del nostre PC, augmentant-ne així el seu rendiment i les seves capacitats.

Així doncs, no descarteu el nou Windows 10. Moltes empreses i particulars, segueixen treballant amb Windows 7, una versió que ja està molt antiquada i obsoleta, ja que és un Sistema Operatiu del 2009 i que l’última actualització oficial del SO es va fer durant l’abril del 2013.

T’agradaria actualitzar el sistema operatiu a Windows 10?

Vols passar de Windows 7 o 8 al 10?

Vols fer alguna consulta abans per a assegurar-te de com fer-ho, de compatibilitats amb el teu programari habitual, etc?

No saps com instal·lar-ho?

Veus que és necessari, però no pots perdre temps amb això?

Contacta’ns: Et resoldrem els dubtes que tinguis, i si ho vols ens ocupem d’instal·lar el Windows 10 a tots els equips informàtics de la teva empresa.

Contacta’ns sense compromís!

o si ho prefereixes, truca’ns al 93 842 47 55

Windows 10 es la última versión del sistema operativo que se publicó el pasado 29 de Julio, hace escasamente un mes.

En un principio, cualquier actualización de programario se hace para mejorar el producto, pero vale la pena actualizar su Sistema Operativo y pasar de Windows 7 o Windows 8.1, a Windows 10?

El primer temor habitual es que si en ser tan reciente aún puede tener algunos errores, con lo que esto podria suponer para una empresa: pérdida de productividad y/o producción. Al mismo tiempo, la facilidad (o no) de adaptación al funcionamiento del nuevo Sistema Operativo puede ser uno de los puntos que más se valoren.

Aún así, ni de lejos es todo negativo. Para empezar, el paso de Windows 7 a Windows 10, es mucho menos traumático que el SO previo, el Windows 8. La interfície y la usabilidad es mucho más similar al habitual, dejando atrás el experimento de Windows 8.

El nuevo Windows 10, está más optimizado y permite aprovechar mucho mejor los recursos físicos de nuestro PC, augmentando así su rendimiento y sus capacidades.

Resumiendo: ¡actualiza a Windows 10!  Muchas empresas y particulares siguen trabajando con Windows 7, una versión de SO que está muy anticuada y obsoleta, ya que es un Sistema Operativo del 2009, y cuya última actualización oficial del SO se hizo durante el mes de Abril del 2013.

¿Te gustaría actualizar el sistema operativo a Windows 10?

¿Quiéres pasar de Windows 7 o 8 a Windows 10?

¿Quieres hacer alguna consulta antes para asegurarte de como hacerlo, de compatibilidades con tu programario habitual, etc?

¿No sabes cómo instalar Windows 10?

¿Ves que es necesario, pero no puedes perder tiempo con esto?

Nosotros podemos resolver las dudas que tengas, y si quieres nos ocupamos de instalar Windos 10 en todos los equipos de tu empresa.

o si lo prefieres, llámanos al 93 842 47 55

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Post