Xarxes socials la ruta vigent del màrqueting per a pimes

0 Comments 3:12 pm

Les xarxes socials són la via més ràpida i eficient per transmetre un missatge de manera massiva i fonamentalment estan sent usades com especials mitjans per donar a conèixer els avantatges de les empreses, marques i productes convertint-se en la nova forma de fer màrqueting per a les Pimes

Les empreses i emprenedors que no fan servir els mitjans socials per promocionar la seva gestió, estan perdent una de les més valuoses oportunitats que ofereix el desenvolupament tecnològic per a la divulgació de les particularitats de les activitats comercials, ja que els clients potencials tenen com a mecanisme de recerca de el que necessiten a les xarxes socials.

Se sap per informes de centres especialitzats que els usuaris de Twitter publiquen al dia prop d’un milió de tuits polítics, acudits, xafarderies i altres com les interaccions entre les empreses i la seva clientela, però gran part dels tuits són interaccions entre les empreses i seus clients.

A més, s’estan produint cada dia més interaccions empresarials en línia, ja que els clients compten amb el confort de l’accés directe des dels seus mòbils i dispositius amb els seus proveïdors de béns i serveis.

Les xarxes socials canvien la relació client – empresa

Les xarxes socials capten a gran part de la clientela potencial de les Pimes, de manera que els gerents que exclouen als seus productes d’aquest canal directe de promoció del mercat en línia, estan deixant a la majoria dels seus possibles vendes fora de les seves màrqueting, ja que en el dia d’avui els públics busquen comprar per Twitter, Instagram, Facebook i botigues virtuals les altres mitjans socials.

Una manera de fer una estupenda promoció i excel·lents vendes és informar detalls de les empreses a les xarxes per consolidar la relació amb els seus clients i aconseguir que siguin fidelitzats, per augmentar els guanys i millorar la situació del negoci.

Avantatges de la comunicació en temps real

Els mitjans socials permeten una retroalimentació en temps real amb els clients, dinamitzant l’oferta i demanda dels productes i serveis, gràcies al fet que la web permet que la comunicació millori les expectatives, tant del client com de l’empresari i apunta cap a estratègies més audaços i creatives.

Respostes ràpides

L’haver de respondre ràpidament als clients via xarxes socials, les empreses han de dotar-se d’estratègies de comunicació per a respondre de manera instantània i amb l’agilitat necessària per repercutir positivament en les expectatives que els clients tenen de les empreses i marques.

Continguts efectius

El contingut de qualitat per promocionar els productes i serveis ha de cridar l’atenció perquè els clients es connectin de nou amb els bloc, tutorials, notícies, articles i consells que l’empresa pública a les seves xarxes socials, el que permet que les promocions siguin equilibrades, acceptades i seguides pels clients.

Respostes precises

La plataforma de les xarxes socials és ideal per gestionar els suggeriments i queixes ja que es poden respondre amb suficient informació i de manera immediata, el que permet crear una relació beneficiosa amb el client que pregunta i amb els altres que es connecten a la conversa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Post